مشهد، میزبان سومین دوره مسابقات مهارت‌آموزی سربازان وظیفه کشور وزیر آموزش و پرورش: نماز در مدارس اجباری نیست اما باید دانش‌آموزان را تشویق کنیم ابلاغ شیوه‌نامه اجرایی طرح برنامه آغازین مدارس | برنامه‌های خلاقانه مراسم صبحگاهی سلامت روان دانش‌آموز را تقویت می‌کند پاسخ شورای عالی آموزش و پرورش به اعتراض داوطلبان کنکور به تأثیر قطعی معدل در آزمون کیفیت هوای مشهد «قابل‌قبول» شد (۲ مهر ۱۴۰۴) چگونه از خشکی پوست در پاییز جلوگیری کنیم؟ ۵۶ درصد زایمان ایرانی‌ها سزارینی است  حال وهوای یکی از مدارس مشهد در نخستین روز بازگشایی | سلام به زندگی از دریچه مهر حق اولاد مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی برقرار شد (۲ مهر ۱۴۰۴) اسامی داروهای لاغری غیرمجاز منتشر شد (۲ مهر ۱۴۰۴) ماساژ قلبی، بهترین خدمت درمانی برای نجات بیماران دچار سکته قلبی مشکلات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی به دلیل بدعهدی دولت ادامه دارد | کسری ۳۰۰ هزار میلیارد تومانی تأمین اجتماعی اهدای اعضای بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲ مهر ۱۴۰۴) تداوم این علائم در کودکان را بعد از دو هفته جدی بگیرید هشدار وزارت بهداشت؛ استفاده از سولاریوم در ایران ممنوع است کاهش آمار طلاق در ایران به زیر ۲۰۰ هزار فقره وام ۵۰ میلیونی بازنشستگان کشوری واریز شد (یکم مهر ۱۴۰۴) دادستانی تهران علیه بلاگر وکیل‌نما اعلام جرم کرد آموزش در ازدحام کم وبیش به سوی عدالت آموزشی | مشکلات توسعه فضای آموزشی همچنان باقی است ماجرای عجیب دستگیری یک سارق مکار با شکایت خاص ۲ زن ضرورت ارتقای مهارت معلمان در عصر آموزش ترکیبی معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: نماز یک بحث قلبی، دلی و ارتباطی با خدا است و ما با اجبار آن مخالف هستیم فرماندار مشهد: نماز باید به عملی مقدس در بین دانش‌آموزان تبدیل شود صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی وقوع بارش‌های رگباری (یکم مهر ۱۴۰۴) آب مشهد در پاییز ۱۴۰۴ جیره‌بندی می‌شود؟ | ذخایر آبی سد‌های مشهد کمتر از ۵ درصد «بوتاکس معده» روشی غیراستاندارد و پرعارضه برای کاهش وزن
سرخط خبرها

صدور مجوز استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش| در حوزه آیین‌نامه ارتقای رتبه‌بندی معلمان تا هفته آینده نتایج مثبتی حاصل می‌شود (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۲۷۹۸
  • ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۳
صدور مجوز استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش| در حوزه آیین‌نامه ارتقای رتبه‌بندی معلمان تا هفته آینده نتایج مثبتی حاصل می‌شود (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
وزیر آموزش و پرورش از افزایش قابل توجه بودجه آموزش و پرورش طی ۱۰ سال اخیر خبر داد و گفت: آیین‌نامه ارتقای رتبه‌بندی معلمان در دولت در دست بررسی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا کاظمی در نشست صمیمانه با فرهنگیان استان با تأکید بر اینکه بودجه امسال برای اولین‌ بار طی ۱۰ سال گذشته، ۶۷ درصد رشد داشته است، اظهار کرد: سرانه مدارس نیز ۱۳۰ درصد افزایش‌ یافته که نشان‌دهنده بهبود قابل‌ توجه در تأمین منابع مالی است.

وی با بیان اینکه بعد از سال‌ها اولویت دولت آموزش‌وپرورش است، عنوان کرد: برای اولین‌بار در طول ۴۶ سال گذشته، آموزش‌وپرورش در صدر اولویت‌های کشور قرار گرفته است. امروز تلاشمان بر این است که نظام تعلیم و تربیت ارتقاء یابد و مطالبات فرهنگیان برطرف شود. در حوزه اداری، استخدام نیرو، تأمین و ساماندهی نیروی انسانی مورد توجه است.

کاظمی بیان کرد: مشکل رتبه‌بندی ۲۳۰ هزار نفر از فرهنگیان رفع شد. با تلاش‌های انجام شده، آیین‌نامه ارتقای رتبه‌بندی معلمان در دولت در دست بررسی است و انتظار می‌رود تا هفته آینده نتایج مثبتی حاصل شود. امسال مجوز استخدام ۸۵ هزار نیروی انسانی نیز صادر شده که براساس نیاز مناطق و سهمیه‌های توزیع شده، استان‌ها نیرو جذب می‌کنند.

وزیر آموزش و پرورش افزود: تلاش‌هایی برای ارتقای شرایط معلمان از جمله بهبود وضعیت مسکن، تسهیلات و بیمه صورت‌گرفته است. برنامه‌هایی برای ایجاد مراکز رفاهی و در اختیار قراردادن خانه‌های معلم برای عموم جامعه معلمان در دست اجرا است. تلاش می‌شود مدارس و امکانات آموزشی بهبود یافته و در اختیار معلمان قرار گیرد تا آنان بتوانند بدون دغدغه‌های اضافی، به وظایف خود بپردازند.

وی با اشاره به برنامه‌ها و اقدامات دولت در استان کرمانشاه برای بهبود وضعیت آموزشی، ورزشی و زیرساختی، تصریح کرد: سرانه فضای آموزشی در این استان نسبتاً مناسب است، اما مدارسی وجود دارد که نیازمند بازسازی و نوسازی هستند. در این استان، حدود ۳۷ هزار کلاس با بیش از ۳۵ دانش‌آموز در هر کلاس وجود دارد که برنامه‌هایی برای بهبود این وضعیت در نظر گرفته شده است.

کاظمی ادامه داد: در حوزه بودجه، دولت قصد دارد حدود ۵۰۰ میلیارد تومان برای دانشگاه فرهنگیان، ۴۰۰ میلیارد تومان برای نوسازی مدارس فرسوده، ۳۵۰ میلیارد تومان برای هوشمندسازی مدارس، ۳۰۰ میلیارد تومان برای پروژه‌های استانی و ۲۰۰ میلیون تومان برای استانداردسازی تجهیزات گرمایشی و سرمایشی اختصاص دهد. این منابع از طریق کمک‌های دستگاه‌های اجرایی و سازمان برنامه و بودجه تأمین می‌شود و هدف از آن تغییر وضعیت استان است.

وزیر آموزش و پرورش گفت: برنامه‌هایی برای توسعه زیرساخت‌های ورزشی در مدارس اجرا خواهد شد، از جمله این برنامه‌ها ساخت ۳۱ زمین چمن مصنوعی، ۴۵ کلاس تربیت بدنی، تکمیل دو سالن ورزشی و تجهیز ۷۰۰ مدرسه به وسایل ورزشی با اعتبار سه و نیم میلیارد تومان. هدف از این اقدامات، ارتقاء کیفیت آموزش و تربیت بدنی با رویکرد مردمی است و تأکید شده که این پروژه‌ها تنها ساخت و ساز نیست، بلکه ترویج فرهنگ آموزش و جایگاه مدرسه و معلم در جامعه است.

وی خاطرنشان کرد: ساخت مرکز رفاهی در قصر شیرین و کمک به ساخت مراکز درمانی و فضا‌های مورد نیاز زائران اربعین در مسیر قصر شیرین نیز در دست بررسی است. در حوزه فناوری، هوشمندسازی مدارس به صورت ساختارمند پیگیری می‌شود و قرار است در هر منطقه یک مدرسه ابتدایی محروم، کامل هوشمند شود که شامل تجهیزات مدرن، پروژکتورها، میز و صندلی‌های به‌روز و آموزش معلمان نیز است تا فرآیند آموزش هدفمند و مؤثرتر انجام شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->